Strømmetjenester og filmformidling

Trenger du hjelp med å nå ut med film til dine målgrupper? Vi utvikler strømmetjenester til virksomheter over hele Norden innenfor bibliotekbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, mediehus, helsevesen og kulturbransjen.

Våre tjenester

Strømmetjenester

Norgesfilm utvikler og leverer strømmetjenester til virksomheter i hele Norden innenfor bibliotekbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, helsevesen og kulturbransjen.

Les mer

Filmformidling

Trenger du hjelp med filmformidling? Spør oss om bruk av film i skolen, produksjon av undervisningsopplegg og rettighetsklarering av film. Vår redaksjon står klar til å hjelpe deg videre.

Les mer

Teknisk filmklargjøring

Vi leverer komplette tjenester innen postproduksjon av film for strømmetjenester i alle nordiske land. Vår tekniske plattform oppfyller markedets krav til stabil, sikker og enkel filmavspilling for dine kunder.

Les mer

Lån film fra biblioteket

Filmoteket, bibliotekenes egen filmstrømmetjeneste, ble lansert i april 2020. Nå kan norske bibliotek tilby låntakerne et digitalt filmtilbud som del av utlånstilbudet.

For bibliotek

Representerer du et bibliotek som ønsker tilgang til Filmoteket?

Biblioteket må være tilknyttet ordningen for Nasjonalt Lånekort for å kunne benytte Filmoteket, og låntaker må benytte nasjonalt lånekort for å låne film.

 

Rettighetsforvaltning:

Våre avtaler er i tråd med gjeldende lovverk på filmområdet og i henhold til organisasjoner som jobber med å forvalte ånsdverk tilknyttet film.

TONO_whiteBackground
29b9a8c9-94a5-4cf3-9032-77dafd899e98

Har du en god idé du vil dele med oss?

Strømming av film foregår i dag overalt på nettet. I kommersielle filmtjenester og nisjekanaler, via sosiale medier, på nettsider og i pedagogiske ressurser. Sitter du med en god idé om hvordan du kan bruke film til å nå ut til akkurat din målgruppe? Vi tar gjerne imot innspill fra deg på gode prosjektideer.

cta-img
desktop, computers, screens-1245714.jpg

Norgesfilm er kontinuerlig i vekst og utvikling. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med mennesker som setter sin stolthet …

26.april var representanter fra det norske og danske filminstituttet på besøk i Kristiansand for å møte oss i Norgesfilm. Vi diskuterte spennende …

Det flerspråklige Filmrommet er en ny seksjon av strømmetjenesten Filmrommet med digitale læremidler på ukrainsk og russisk. Målgruppen for tjenesten er barn …

Norgesfilm skal fremover samarbeide med Norsk filminstitutt om filmformidling til norske skoler. Samarbeidet vil gjøre det enda enklere å nå ut med …