Vil du jobbe med ledende filmstrømmetjenester i Norden?

Norgesfilm er kontinuerlig i vekst og utvikling. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med mennesker som setter sin stolthet i å prestere og levere, har gode holdninger, har ambisjoner og som liker kombinasjonen av å kunne jobbe selvstendig og i team.

Høres dette spennende ut, så send oss en åpen søknad med cv i dag!

Er du typen som virkelig lever for programmering? Liker du å utfordre egne ideer? Vil du bygge solide løsninger for fremtiden, samtidig som du ser muligheter for en quick-win? Frister det å bli del av vårt tekniske team og arbeide i et firma som setter sin stolthet i å oppfylle kundenes ønsker, og der du både kan jobbe selvstendig, mens også sparre og samarbeide med dyktige kolleger?

Eller er du godt over middels interessert i film, er vel bevandret innenfor rettighetsregimer for digital filmdistribusjon eller besitter kompetanse innenfor pedagogisk bruk av film i skolen? – Eller er svaret ditt ‘litt’ på dette, men ønsker å lære og utvikle deg? Da er kanskje vårt redaksjonelle team stedet for deg!

Hos oss kan du få ta del i hele økosystemet vårt for digital filmdistribusjon og unik mulighet for påvirkning til kontinuerlig forbedring av løsninger og arbeidsmetodikk i en spennende bransje i enorm vekst og utvikling. 

Vi vektlegger egenskaper som:

  • Samarbeids- og løsningsorientert
  • Fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Resultatorientert
  • Ansvarsfull 
  • Analytisk 
  • Strukturert 

Hos Norgesfilm tilbyr vi muligheten til å bli del av et unikt kompetansemiljø i Norden innenfor internasjonale strømmetjenester og filmformidling, og der du jobber med dyktige, positive stå-på kolleger i et meget godt arbeidsmiljø. Mulighet for trening i arbeidstiden, fleksibel kontorløsning og deltakelse i sosiale aktiviteter. Vi er sentralt lokalisert i bransjebygget Film & Tv Huset på Odderøya, Kristiansand. 

Norgesfilm As er ansvarlig for at tusener av mennesker over hele Norden daglig strømmer film for læring og underholdning, når som helst og hvor som helst. Vi utvikler og leverer strømmetjenester for virksomheter innenfor bibliotekbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, mediehus, helsevesen og kulturbransjen, og hjelper kundene til å optimalisere verdien av filmene.

Selskapet er Microsoft Partner, Miljøfyrtårn-sertifisert, godkjent distributør av film for verdens største filmselskap og er en nordisk ledende aktør innenfor sitt segment.


Kontakt

Daglig leder i Norgesfilm, Anders Koppang-Grønn.

Tlf: +47 38 12 41 00
Mob: +47 91 56 03 49
E-post: anders[at]norgesfilm.no