Om Norgesfilm

Strømmetjenester og filmformidling

 

Norgesfilm er en nordisk ledende aktør innen utvikling og leveranse av strømmetjenester for film. Vår forretningsidé er å være en foretrukket samarbeidspartner i skjæringspunktet mellom teknologi og filmformidling.

Gjennom innovative strømmetjenester, høy kompetanse i et motivert team, internasjonalt nettverk og dyktige samarbeidspartnere skal vi hver dag bidra til å forenkle og profesjonalisere våre kunders arbeid med å tilgjengeliggjøre filmene mot målgruppene sine og hjelpe til å maksimere verdien av innholdet. 

Våre kunder er innen privat og offentlig næringsliv i Norden og representerer biblioteksbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, mediehus, helsevesen og kulturbransjen. Noen kunder benytter strømmetjenestene vi leverer til dem innen opplæring og utdanning. Andre opererer med kultur- og historieformidling som formål, eller de har rene kommersielle målsettinger. 

Interessert i å finne ut av hvordan våre strømmeplattformer kan hjelpe deg å nå målsettingene for din virksomhet? 

Noen samarbeidspartnere og kunder

Sertifiseringer

Film & TV Huset

Vi holder til i flotte og naturskjønne omgivelser i Film & TV Huset på Odderøya i Kristiansand. Med filmmiljø, innseiling til byen, fiskebrygga og Strandpromenaden i umiddelbar nærhet henter vi ekstra inspirasjon til å levere fremragende filmløsninger til alle kanaler og kunder.

Ledelsen

Anders Koppang-Grønn


Daglig leder / CEO

Tlf: +47 38 12 41 00
Mob: +47 91 56 03 49
E-post: anders[at]norgesfilm.no

Anne Cathrine Andersson


Redaksjons- og markedssjef / CMO

Tlf: +47 38 12 41 00
Mob: +47 95 02 11 64
E-post: anne.cathrine[at]norgesfilm.no

Roger FlatebøTeknisk leder/ CTO

Tlf: +47 38 12 41 00
Mob: +47 41 40 10 35
E-post: roger[at]norgesfilm.no