Stor suksess på Bibliotekmøtet på The Hub

23.-24. mars var Norgesfilm til stede med stand på Bibliotekmøtet 2022 for å promotere strømmetjenesten Filmoteket. Bibliotekmøtet ble avholdt på Clarion Hotel The Hub i Oslo sentrum og på Deichman Bjørvika. 

 

Filmoteket på bibliotekmøtet

 

Bibliotekmøtet arrangeres annet hvert år og er den største bibliotekkonferansen som arrangeres i Norge. Over 125 bibliotek, som til sammen dekker ⅔ av landets befolkning, har allerede tatt i bruk bibliotekenes strømmetjeneste Filmoteket, så denne konferansen var derfor en super anledning til å treffe både nåværende og potensielle kunder, samarbeidspartnere og bransjefolk.

– Pandemien har avstengt muligheten for å delta på konferanser, demonstrere tjenesten via stand hos bibliotekene, gjennomføre tradisjonelle kundemøter og ellers treffe alle dem vi samarbeider med. Å endelig kunne møte mange av disse fysisk var derfor et strålende supplement til dialogen via telefon, webmøter og e-post. Og så er det jo ekstra gøy når man opplever masse energi og entusiasme, og at bibliotekene virkelig er fornøyd med hvordan deres digitale filmtjeneste er mottatt blant lånerne og kolleger, sier daglig leder Anders Koppang-Grønn. 

Med rød løper, popcorn-maskin, filmvisning, godis og konkurranse med flotte premier skulle det godt gjøres å ikke se oss. Filmoteket fikk mye skryt, det samme gjaldt Filmrommet som stadig flere bibliotek benytter for filmvisning på biblioteket (‘kinotek’). Mange innspill og forbedringsønsker ble også mottatt og vil bli fulgt opp i tiden fremover. 

– Vi er utrolig takknemlig for nettopp det tette samarbeidet vi har med så mange bibliotek, og vi ser at erfaringsutvekslingen og innmeldte ønsker kontinuerlig bidrar til å styrke både katalogen og den tekniske tjenesten, sier Koppang-Grønn.

 

Populær konkurranse

 

Tina og Ida fra Filmotekets redaksjon sammen med den heldige vinneren av konkurransen.


Under Bibliotekmøtet hadde vi også en konkurranse ved standen vår, der man scannet en QR-kode med mobilen sin for deretter å besvare tre spørsmål om Filmoteket. Konkurransen ble svært populær, og vi fikk over 50 deltakere!

Én heldig vinner stakk av gårde med hovedpremien; en splitter ny Apple TV.