Foto: BTJ

Strømmetjenesten Viddla og deres nye iOS app ble strålende tatt imot på Nordens største møteplass for bok- og biblioteksbransjen, Bokmässan, i Gøteborg.

Bokmässan ble i år arrangert 28. sept – 1. oktober. Lærere og bibliotekarer utgjør største deltakergruppen. Messen er det største kulturarrangementet i Norden og hadde i år over 77 000 besøkende. Med oppunder 1000 akkrediterte fra media og hele 839 utstillere er det kamp om både plass og oppmerksomhet, men BTJ lyktes godt. De var til stede for å fortelle svenske bibliotek om Viddla og deres nye app som snart lanseres.

Business Development Manager i BTJ, Staffan Dykes, forteller:

Gjennom Viddla kan du låne film fra biblioteket når og hvor du vil – alt du behøver er lånekortet ditt og internettilgang. Via PC, nettbrett eller smarttelefon kan du enkelt velge film fra en imponerende katalog kvalitetstitler og streame film der du er. På Bokmässan 2016 viste vi demo av Viddla for aller første gang, og i år var fokus på den kommende iOS appen fra Norgesfilm. Interessen for Viddla var virkelig høy og vi fikk signal om at en rekke nye bibliotek vil knytte seg til tjenesten utover høsten.

Daglig leder i Norgesfilm, Anders Koppang-Grønn, legger til:

Med ny iOS app like rundt hjørnet møter vi etterspørselen fra både sluttbrukere, bibliotekene, BTJ og deres innholdsleverandører, og der brukervennlighet og sikkerhet står sentralt. Parallelt med appen jobber vi med flere spennende funksjoner og som ytterligere skal bidra til å styrke strømmetjenesten og Viddlas videre vekst i Sverige og Finland.

Se Viddlas nye reklamefilm: