Ledig engasjement som innholds- og administrasjonsmedarbeider

//Ledig engasjement som innholds- og administrasjonsmedarbeider

Ledig engasjement som innholds- og administrasjonsmedarbeider

Søknadsfrist: 15. november 2019 (løpende vurdering)
Tiltredelse: snarest mulig

Vi tilbyr

Norgesfilm As tilbyr et inntil seks måneders engasjement i 75 – 100 % stilling, i et solid, innovativt og ledende filmteknologiselskap. For den rette kandidaten vil det være gode muligheter for forlengelse av engasjementet, og for fast ansettelse på sikt.

Du ansettes i et selskap med høyt kompetansenivå i en nisjebransje preget av kraftig vekst og rivende teknologisk utvikling. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter, trivelige kolleger, arbeidssted på Film & TV-Huset på Odderøya/ Kristiansand og konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver

Vi ønsker å styrke vårt redaksjonelle team. Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være mottak av og håndtering av supporthenvendelser fra kunder, filmadministrasjon, rapporteringsarbeid, salg av blant annet abonnement på Norges desidert største strømmetjeneste for skoler, samt publisering av filmer i henhold til releaseplaner.  

Det er også ønskelig at du kan bistå redaksjonen med å utarbeide undervisningsopplegg og andre artikler tilknyttet filmer i selskapets filmkatalog. I tillegg er det en målsetting at du involveres i markedsaktiviteter i henhold til markedsplaner, eksempelvis bruk av sosiale medier, utarbeidelse av månedlige nyhetsbrev og promoteringsarbeid ved ulike messer og stevner regionalt og nasjonalt.

Bakgrunn og kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med utdanning innenfor informasjon, media, e-læring, kommunikasjon, administrasjon eller lignende, minimum bachelornivå. Relevant arbeidserfaring og dokumenterte resultater fra tidligere arbeidsforhold kan kompensere for manglende studiepoeng.

Gode skrive- og kommunikasjonsferdigheter, og/ eller pedagogisk kompetanse styrker søknaden. Er du i tillegg utadvendt, har stor interesse for film, god teknisk forståelse og brenner for egen læring og utvikling, oppfordrer vi deg sterkt til å søke stillingen!

Vi ønsker en medarbeider som kan jobbe effektivt, kreativt, selvstendig og som er løsningsorientert. Samtidig må du kunne samarbeide tett med resten av teamet. 

Søknad med CV sendes redaksjonsleder: tina@norgesfilm.no

2019-10-31T13:21:39+00:00 oktober 31st, 2019|Aktuelt|