Norgesfilm gratulerer NDLA (Nasjonal digital læringsarena) med pris for “Beste åpne portal” i Open Education Awards for Excellence 2017. Prisen, som er den største internasjonale utmerkelsen innen området åpne læremidler, deles ut av Open Education Consortium. 

 

Daglig leder i NDLA, Øivind Høines.

 Samarbeid med markedet

– Dette er en utmerkelse som hedrer alle som har bidratt til suksessen NDLA, sier Øivind Høines. Han har vært sjef for NDLA siden oppstarten for ti år siden og benytter nå anledningen til å takke alle som har gjort NDLA mulig. – Lærere fra hele landet har gjennom NDLA fått jobbe sammen med de beste leverandørene for å få frem innhold og læringsteknologi.

– Norgesfilm har har vært med på å endre norsk skolehverdag. Takket være Norgesfilms innsats i samarbeidet NDLA har alle elever i videregående opplæring nå et godt åpent filmtilbud som er tilpasset læringsarbeidet, sier Høines.

Høines understreker at den innovasjonskraften som ligger i møte mellom ulike kompetanseområder er avgjørende. – Norgesfilm har gått i spissen i arbeidet med å få frem film på en brukervennlig og lovlig måte.

 


Les mer:

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen gratulerer NDLA med utmerkelsen.